Skip to content

Lotgenotencontact

Sporters die te maken hebben (gehad) met grensoverschrijdend gedrag, leven vaak in vertwijfeling. Is wat zij hebben meegemaakt nou echt zo erg? Hebben ze er zelf niet ook een beetje schuld aan? Was het niet gewoon allemaal bedoeld om hen als sporters te prikkelen om tot betere prestaties te komen? En wat halen ze zich op de hals als ze de gebeurtenissen gaan melden? Laat staan als ze aangifte gaan doen bij de politie? Worden ze wel geloofd? Maken ze het niet nog veel erger? Kunnen ze het niet beter gewoon laten rusten?

Renald Majoor liep ook jarenlang met dit soort vragen rond. Maar hij besloot uiteindelijk om zijn stilte te doorbreken. En hij moedigt alle andere sporters aan dot ook te doen, als ze iets hebben meegemaakt waarvan ze eigenlijk diep van binnen wel weten dat het niet helemaal oké is. Of helemaal niet oké.

Renald wil de deur open zetten naar openheid. Naar erkenning en hulp voor slachtoffers. Omdat de drempel naar officiële instanties vaak toch nog als vrij hoog wordt ervaren, zet hij ook zijn eigen deur open voor collega-sporters.

Renald is geen professioneel hulpverlener. Hij kan trauma’s niet helen en problemen niet oplossen. Hij is geen arts, psycholoog of sociaal werker. Maar hij kan als geen ander luisteren, en in veel gevallen ook de weg wijzen naar de juiste instanties. Hij weet waar hij over praat. Wat de gevoelens zijn, de twijfels, de schaamte.

Schroom niet om contact op te nemen als jou, of je kind, iets is overkomen. We helpen je graag op weg als we kunnen!

Wij zijn er voor jou!
Neem contact met ons op:

stichting De Stilte Verbroken
Dennendreef 10
7031 WL Wehl

info@destilteverbroken.nl

www.sportershelpensporters.nl
info@sportershelpensporters.nl

Contactformulier

[fc id=’1′ align=’left’][/fc]

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen.Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

Back To Top