Skip to content

Bestuur en Raad van Toezicht
stichting De Stilte Verbroken

Stichting De Stilte Verbroken werkt met een driekoppig dagelijks bestuur, een Raad van Toezicht en enkele vaste adviseurs. Op deze manier beoogt de stichting, met experts vanuit de diverse disciplines en achtergronden, op een onafhankelijke maar toch betrokken manier de doelstelling ‘een veilig sportklimaat voor iedereen’ na te streven.

Bestuur

De-Stilte-Verbroken-RvT-Renald_Majoor

Voorzitter - Renald Majoor

Renald Majoor is voorzitter van de stichting De Stilte Verbroken. Hij is de initiatiefnemer van De Stilte Verbroken, nadat hij op twaalfjarige leeftijd zelf bij Vitesse met seksueel misbruik te maken kreeg. Hij doorbrak vol overtuiging zijn eigen stilte in 2017, door in de Volkskrant en bij RTL Late Night zijn verhaal te doen. Nu wil hij lotgenoten helpen, en zorgen dat misbruik in de sport bespreekbaar en voorkoombaar wordt. Een veilig sportklimaat voor iedereen is waar hij uiteindelijk naar toe wil.

DeStilteVerbroken-Marjolein_de_beurs_zw

Secretaris/ Vicevoorzitter - Marjolijn de Beurs

Grensoverschrijdend gedrag is een onderwerp waar Marjolijn de Beurs in haar werk regelmatig mee te maken heeft. Ze heeft gewerkt als hulpverlener, in beleids – en managementfuncties en werkt nu als praktijkondersteuner huisarts (POH-GGZ).
Marjolijn ziet het grote belang van het zichtbaar en bespreekbaar durven maken van dit onderwerp. Hierin herkende ze de drive bij Renald, die zij een aantal jaar geleden ontmoette in haar toenmalige werk bij Slachtofferhulp Nederland. Marjolijn is nu graag onderdeel van Stichting De stilte Verbroken om zo grensoverschrijdend gedrag zichtbaar en bespreekbaar te maken en te houden.

Raad van Toezicht

De Stilte Verbroken Jeroen Bruggers / bestuur

Voorzitter RvT - Jeroen Bruggers

Jeroen Bruggers is in het dagelijks leven eigenaar van twee PLUS supermarkten in Winterswijk. Getrouwd met Daphne en in het gezegende bezit van twee (sportende) dochters. Jeroen is lid van de Rotary in zijn woonplaats en zet zich met passie en plezier in voor de stichting De Stilte Verbroken. Jeroen is sportief, ondernemend en energiek en staat altijd positief in het leven.

De Stilte Verbroken Martine Zuil / bestuur

Lid RvT – Martine Zuil

Martine Zuil was als directeur commercie en marketing jarenlang verbonden aan Betaald Voetbal De Graafschap en leerde Renald kennen bij de KNVB in Zeist. Woonachtig in Rotterdam, en in het verleden onder meer actief met haar eigen marketingbureau ‘1326’. Martine is gek van sport en speelde jarenlang fanatiek hockey, onder meer bij het Arnhemse Upward.

Vaste adviseurs

De StilteVerbroken Toon Gerbrands

Toon Gerbrands

Toon Gerbrands is algemeen directeur bij voetbalclub PSV. “Clubs en sportbonden zijn verplicht om alles in het werk te stellen om een veilig sportklimaat voor alle sporters te garanderen. In het verleden is teveel onder het kleed geschoven en daardoor is bij veel, met name jonge sporters, onherstelbare schade aangericht. Dat mag nooit meer gebeuren!”

De Stilte Verbroken Henk Reimert / bestuur

Henk Reimert

Henk Reimert is actief als adviseur, coach en toezichthouder en strateeg in zorg en onderwijs. Henk heeft veel ervaring in jeugdhulpverlening. Hij woont in Zevenaar en is vader van drie zonen. Henk is lid van Lions De Liemers en staat bekend als strategisch, innovatief, bedachtzaam en enthousiast. Na in de eerste jaren voorzitter te zijn geweest van de Raad van Toezicht van De Stilte Verbroken, blijft hij verbonden aan de stichting als vaste adviseur.

De Stilte Verbroken Peter Verbeek / bestuur

Peter Verbeek

Peter Verbeek is adviseur van De Stilte Verbroken, maar hij heeft ook zijn eigen stichting: De Stichting Zinnig creëert kansen voor kinderen in instellingen. Vanuit ruime ervaring in coaching en training, en vol van enthousiasme organiseert het team van Stichting Zinnig activiteiten met en bij jeugdzorgorganisaties. Peter is getrouwd met Anita en heeft drie zonen. Hij woont in De Meern.

Beloningsbeleid

Directeur – Bestuurder € 51.000,- per jaar.
Overig bestuur onbezoldigd, krijgen reiskostenvergoeding/onkosten tot max.  € 1.700,- per jaar totaal.
Raad van Toezicht onbezoldigd, krijgen reiskostenvergoeding/onkosten tot max € 1.700,- per jaar totaal.

Steun onze stichting en word donateur!

Doneren kan op IBAN NL 42 ABNA 024 874 3694. Wilt u ons machtigen? Download het machtigingsformulier op onze contactpagina.

Back To Top