Skip to content

In De Volkskrant is vrijdag 26 januari een uitgebreid artikel verschenen over het initiatief van Renald Majoor om seksueel misbruik in de sport uit te bannen. Het verhaal van Renald zelf komt nog een keer aan de orde, maar zeker ook zijn activiteiten met betrekking tot De Stilte Verbroken.

Drive
Journalist Willem Feenstra schetst op pakkende wijze de drive van Renald om anderen te helpen en het leed dat hem is overkomen bij andere sporters te voorkomen.

.

Het artikel is vrijdagochtend in de krant verschenen en is ook in de digitale uitgave online te vinden.

Kenniscentrum
Er staat onder meer het volgende  in te lezen: De Stilte Verbroken heet de stichting die Majoor de afgelopen maanden heeft opgezet voor slachtoffers van seksueel misbruik. De site is al in de lucht, maar vandaag begint de stichting echt. Het moet een kenniscentrum worden, een verbindingsstuk tussen organisaties en slachtoffers, en een plek waar mensen hun verhaal kwijt kunnen.

Wie het artikel in De Volkskrant online wil lezen, kan hier terecht:

https://www.volkskrant.nl/sport/ex-voetballer-renald-majoor-is-vroeger-misbruikt-nu-wil-hij-andere-slachtoffers-helpen~a4561952/?hash=1ffeeb37975e30d198d04ca496cd8ef123c22af9

 

 

Back To Top