Skip to content

Verhalen van Sporters

Wij staan open voor jouw verhaal en helpen je graag verder

Wij weten hoe moeilijk het is om te praten over een gebeurtenis waarvan je voelt dat het niet klopt. We hebben het zelf ook meegemaakt. Juist daardoor weten we ook hoe belangrijk het is om er wel over te praten. Daarom bieden wij jou graag een luisterend oor. We begrijpen jouw twijfels, je schaamte, je boosheid en verdriet. Als geen ander weten we waar jij doorheen gaat.

Daarom staan wij open voor jouw verhaal. We kunnen je helpen. Niet alleen door te luisteren, maar ook door je te ondersteunen bij eventuele vervolgstappen en het verwerken van wat je hebt meegemaakt. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen enkel ander doel dan het helpen van lotgenoten en het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag in de toekomst.

Schroom dus niet en neem contact op!

Wil jij je verhaal delen?

Blijf er niet mee rondlopen. Je hoeft het niet voor jezelf te houden of weg te stoppen uit schaamte, angst voor het breken van je sportcarrière of je plezier in de sport. Breng je verhaal naar buiten en vertrouw op jezelf dat het goed is om te doen. We zijn er om naar je te luisteren en je te helpen!

Back To Top