skip to Main Content

Het dagelijks bestuur van
stichting De Stilte Verbroken

De Stilte Verbroken Renald Majoor / bestuur

Renald Majoor
(Directeur - lid bestuur)

Renald Majoor zit als directeur van de stichting in het bestuur. Hij is de initiatiefnemer van De Stilte Verbroken, nadat hij op twaalfjarige leeftijd zelf bij Vitesse met seksueel misbruik te maken kreeg. Hij doorbrak vol overtuiging zijn eigen stilte in mei van dit jaar, door in de Volkskrant en bij RTL Late Night zijn verhaal te doen. Nu wil hij lotgenoten helpen, en zorgen dat misbruik in de sport bespreekbaar en voorkoombaar wordt.

De Stilte Verbroken Henk Reimert / bestuur

Henk Reimert
(Voorzitter)

Henk Reimert is voorzitter van de stichting. Actief als adviseur, coach en toezichthouder en strateeg in zorg en onderwijs. Henk heeft veel ervaring in jeugdhulpverlening. Hij woont in Zevenaar en is vader van drie zonen. Henk is lid van Lions De Liemers en staat bekend als strategisch, innovatief, bedachtzaam en enthousiast. “Mijn motto is ‘Ieder kind telt’. Dus ieder geval van misbruik, in welke vorm dan ook, is er een teveel”.

De Stilte Verbroken Martine Zuil / bestuur

Martine Zuil
(Vice voorzitter / Marketing)

Martine Zuil, vice voorzitter van de stichting, was als directeur commercie en marketing verbonden aan Betaald Voetbal De Graafschap en leerde Renald kennen bij de KNVB in Zeist. Woonachtig in Rotterdam, en in het verleden onder meer actief met haar eigen marketingbureau ‘1326’. Martine is gek van sport en speelde jarenlang fanatiek hockey, onder meer bij het Arnhemse Upward. “Intimidatie, machtsmisbruik en seksueel misbruik; ik denk dat het veel meer voorkomt dan we denken. Mooi om nu te mogen bijdragen aan de aanpak hiervan”

De Stilte Verbroken Jeroen Bruggers / bestuur

Jeroen Bruggers
(Penningmeester)

Jeroen Bruggers is penningmeester van de stichting De Stilte Verbroken. Hij is in het dagelijks leven eigenaar van twee PLUS supermarkten in Winterswijk. Getrouwd met Daphne en in het gezegende bezit van twee dochters. Jeroen is lid van de Rotary in zijn woonplaats en staat te popelen om zich in te zetten voor de stichting De Stilte Verbroken. Jeroen is sportief, enthousiast, ondernemend en energiek en staat altijd positief in het leven. “Als ik mijn steentje kan bijdragen om machtsmisbruik uit te bannen, geeft me dat veel voldoening.”

De Stilte Verbroken Peter Verbeek / bestuur

Peter Verbeek
(Adviseur)

Peter Verbeek is adviseur van de stichting De Stilte Verbroken. Hij heeft ook zijn eigen stichting: De Stichting Zinnig creëert kansen voor kinderen in instellingen. Vanuit ruime ervaring in coaching en training, en vol van enthousiasme organiseert het team van Stichting Zinnig activiteiten met en bij jeugdzorgorganisaties. Peter is getrouwd met Anita en heeft drie zonen. Hij woont in De Meern. “Ook kinderen die dreigen sociaal te worden uitgesloten buiten hun schuld om, moeten kansen krijgen. Daar zet ik me voor in!”

Steun onze stichting en word donateur!

Doneren kan op IBAN NL 42 ABNA 024 874 3694. Wilt u ons machtigen? Download het machtigingsformulier op onze contactpagina.

Back To Top